top of page
  • Foto van schrijverBESEF FF

Wat wil ik?

Wat wil ik?

Wat wil ik nou echt?

Waar houd ik van?

Dit lijken makkelijke vragen, maar als je het de gemiddelde mens vraagt dan zie je toch heel vaak achter hun oren krabben en als je heel goed luistert hoor je bijna die hersens kraken.


PIEP..... FOCUS

Ik weet zeker dat door het stellen van deze vragen, jouw hersens ook enigszins aan de slag zijn gegaan. Althans dat gebeurde er bij mij, toen deze vraag aan mij werd gesteld.

Want ja, wat je wil je nou écht? Zonder dat je direct rekening houdt met de mening en/of gevoelens van anderen... Echt even focus op jou, WAT WIL JIJ?


Sommige mensen weten precies wat ze willen, bewonderenswaardig vind ik dat! Want ik geloof er wel echt in dat als je je doelen helder voor ogen hebt en focus houdt, dat je ze ook zult behalen. Maar vaak genoeg komt er zo'n moment dat niet weet wat je wil, welke kant je op moet gaan of soms ben je zelfs vergeten wat jij echt wilt en waar je echt van houdt. Ik had dat ook, ik was mijn happy moments vergeten, althans ik nam ze voor lief. Ik moest het opnieuw gaan ontdekken en dat heb ik gedaan door de volgende oefening. Ik noem die oefening dan ook ontdekkingsreis:


Ga op ontdekkingsreis, ontdek wat jij echt wilt:

Ga 21 dagen lang opschrijven wat jij van houdt.

Dit mag van alles zijn, maar wees er wel specifiek in.

Bijvoorbeeld ik houd van series kijken. Je houdt vast en zeker niet van alles series, maar kies dan eentje uit waardoor je bingewatchen zelfs tot de next leven hebt getild.BESEF FF: Doe jij ook, wat je wilt?

Ik ben erg benieuwd wat er over 21 dagen gaat uitrollen.

Want weet wat het is, jij hoeft niet langer je leven te leiden naar de verwachtingen van anderen. Ga lekker doen wat jij wilt en waar jij van houdt! Ga op ontdekkingsreis!


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Afleidingen

Post: Blog2 Post
bottom of page